Itt vagy most: Főoldal » Webáruház

Webáruház

Megjelent: 2010 April 26. A publikálás óta összesen 93,355 olvasás

A Miss Scuba magyar női búvárportál termék kínálatában kizárólag a nőkre koncentrál. Minden egyes búvár felszerelést, ékszert és pólót amit ajánlunk már előzetesen teszteltünk, felpróbáltunk, kipróbáltunk. Az ékszerek és pólók minden egyes darabját a független, magabiztos és saját egyéniséggel rendelkező, önálló nőknek ajánljuk, akik tudják, hogy mit akarnak, vonzódnak a víz alatti világhoz és ki akarnak tűnni a tömegből.

Nézd meg a termékkategóriákat és válassz ízlésed szerint az ékszerekből, medálokból,  pólókból, felszerelésekből, hogy a stílusodat egyedivé tedd!

 • Brands

  Product Brands

 • Categories

  Product Categories

  • Egyedi ékszerek Egyedi ékszerek

   Szeretnéd, ha a nyakadban egy olyan ékszer lenne, amelynek az összetevőit Te magad állítod össze? Nincs más dolgod, mint belépni a kategóriába és kiválasztani, hogy mi legyen a láncodon!

  • Ékszerek Ékszerek

   Minden egyes kézzel keszült ékszert a víz alatti világ ihletett. Apró kis csecsebecsék, amellyel meglepheted magadat, barátaidat, szeretteidet.

  • Medálok Medálok

   Az egyes medálok díszei a tengerek apró és félénk kis élőlényei, hozzá illő gyönygyös nyakláncon. Bármelyik nyaklánc kombinálható kövekkel és további kreatív kiegészítőkkel.

  • Pólók Pólók

   Akartál már venni búvárpólót, de mindenhol csak férfi méretben volt? Íme a legjobb alapanyagból készült, divatos és kényelmes női búvár póló kollekció!