Itt vagy most: Főoldal » Merülj velünk

Merülj velünk

Megjelent: 2010 April 26. A publikálás óta összesen 5,372 olvasás

A közösségünkhöz tartózó Lányok többsége már túl van a sok századik merülésén. A világ különböző tengereiben és óceánjaiban szerzett tapasztalataik alapján állítjuk össze folyamatosan a legjobb túra ajánlatokat és programokat.

Túráinkhoz csatlakozhatnak a Lányok Kísérői, vagy Családtagjai is természetesen, de programjaink között találsz olyanokat is, amikor az erőssebbik nem képviselőit kívételesen a gyermekeink mellett, vagy a kanapén felejtjük.

Itt szeretnénk többek között tájékoztatni Benneteket a különböző kiállításokról, show-król, búváros programokról, merülési lehetőségekről, egyebekről. Ha valami elkerülte a figyelmünket, de szerinted más Lányokat érdekelhet, akkor írd meg hozzászólásban és publikáljuk!

Szólj hozzá most, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha hivatkozni akarsz erre az oldalra, használd a trackback címet.
Ezen cikk RSS csatornájára feliratkozhatsz, kattints ide: Feliratkozom RSS-re!

Hozzászólásodban próbálj a témánál maradni, ha lehet, ne SPAM-elj! Köszönjük!

Hozzászólásodban az alábbi HTML kódokat is használhatod "csinosításhoz":
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A blogon engedélyezettek a Gravatar képek. Ha szeretnéd, hogy a hozzászólásodhoz kép is megjelenjen, regisztrálj a Gravatar weboldalon!