Itt vagy most: Főoldal » Beszámolók

Beszámolók

Megjelent: 2010 June 17. A publikálás óta összesen 5,610 olvasás

Ezen az oldalunkon meggondolatlanul és cenzúra nélkül megjelenítjük az összes olyan élménybeszámolót, ami egy-egy búvártúrához, vagy búvárkodáshoz kapcsol Benneteket. Mindegy, hogy a dorogi tavon szerzett felejthetetlen élményeidet szeretnéd megosztani másokkal, vagy csak magadnak írogattál egy búvár szafari során, a lényeg az, hogy ha van egy olyan írásod, amit szívesen publikálnál, akkor küldd el nekünk!

Ezt a legegyszerűbben e-mailben teheted meg, írj nekünk! Kikötés nincs sok, csak annyi, hogy a cikkben legyenek képek is, hogy jobban át tudd adni az élményt Másoknak is!

Sealife Aquarium – Gardaland – Mészáros Erika tollából

Sealife Aquarium – Gardaland
A Vörös-tenger és az Indiai óceán élőlényeinek megismerési lehetőségét kínálja a prospektus, interaktív játékokkal nem csak gyerekeknek. Meg kell mondjam, nagyon csalódást jelentett, pedig már nagyon vártam, hogy láthassam, mert sok jót hallottam róla.
Az első három helyiség után, gondoltam magamban, hogy biztos én vagyok túl elfogult, hisz aki már “megízlelte” a Vörös-tenger csodáit, az már nem tud gyönyörködni egy ilyen helyen. Aztán rá kellett jönnöm, hogy többről…
Olvasd el a teljes cikket »

Meglepetés 30-on – Hertelendy (Völgyesi) Lívia tollából

Meglepetés 30-on
Éppen 14 hónap telt el azóta, hogy víz alatt jártam. Közben megszületett a kislányom, így egyáltalán nem bánom a kimaradt időt, tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis bepótolom.

Már alig vártam, hogy nagy pocak nélkül ismét fel tudjam húzni a neoprén cipzárát és végre semlegesen lebegjek abban a közegben amit annyira szeretek!
Olvasd el a teljes cikket »

Delfinekkel táncoló – Dohos Ágnes tollából
Delfinekkel táncolóUtolsó nap már nem sokat búvárkodhattunk, mert repülés előtt 24 órával már nem tanácsos merülni.
A legutolsó helyszín az indulási kikötőhöz visszatérve Gotta Marsa Alam zátonyánál történt.

Annak rendje és módja szerint megtartották a részletes tájékoztatót a tervezett útvonalról. Csalódottan vettem tudomásul […]
Olvasd el a teljes cikket »

Csillagkép – Dohos Ágnes tollából
CsillagképVéleményem szerint a Vörös tenger egyik legszebb hajójával futottunk ki.
A Cassiopeia magyar hajó, kb. 5 éve épült és 5 csillagosnak számít a búvárkodáshoz használt hajókhoz képest. Minden kabinban saját fürdőszoba és légkondicionáló is van. A hajó 40 méter hosszú és 8 méter széles, tehát a viszontagságos időjárásnál is simán helyt áll. Eddig fele vagy harmad ekkora hajókkal mentem […]

Olvasd el a teljes cikket »

Cápamese St. Johns-ról – Dohos Ágnes tollából
Cápamese St. Johns-ról

Jó kis utazás volt! Nagyon jó csapat verődött össze. Huszonegy búvárral a fedélzeten kifutottunk a Vörös tenger nyílt vízeire egy egyhetes Mélydéli szafarira. Cél a Ráktérítőtől délre található St. John’s zátonyok voltak a Cassiopeia hajóval.
Az időjárás előrejelzés hatással volt az eredeti túratervre, mert a Kapitány egyből nagy sebességgel délnek vettek az irányt, hogy elmeneküljünk…
Olvasd el a teljes cikket »

Matur Suksma – Bali – Némethné Mánfai Éva tollából

Matur Suksma – Bali
…avagy búvártúra a paradicsomban
Az egész út úgy indult, hogy januárban kaptam egy rendkívül kedvező ajánlatot a Qatar-tól Balira. Gondoltuk, ezt kár lenne kihagyni, miért is ne mennénk vissza?Ilyen kedvező árú repülőjegyet még nem láttam, rögtön le is csaptam egy szép május közepei indulású, június elejei hazautazású időpontra.
Olvasd el a teljes cikket »

Szólj hozzá most, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha hivatkozni akarsz erre az oldalra, használd a trackback címet.
Ezen cikk RSS csatornájára feliratkozhatsz, kattints ide: Feliratkozom RSS-re!

Hozzászólásodban próbálj a témánál maradni, ha lehet, ne SPAM-elj! Köszönjük!

Hozzászólásodban az alábbi HTML kódokat is használhatod "csinosításhoz":
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A blogon engedélyezettek a Gravatar képek. Ha szeretnéd, hogy a hozzászólásodhoz kép is megjelenjen, regisztrálj a Gravatar weboldalon!