Navigáció: Főoldal » Érdekes

Csak nézz a lábad közé!

Publikálva: 2010 July 6. Eddig 5,290 olvasás Még nincs hozzászólás

Nem születik mindenki eleve búvárnak és ez így van rendjén! Van aki évekig kísérletezik a maszkkal és a légzőcsővel nagyon elszántan, mégis sikertelenül. Sok olyan lánnyal találkoztam már, aki egyáltalán nem hitt abban, hogy megoldható a légzés kizárólag szájon keresztül.

Hiába bizonygattam, vagy mutattam be a gyakorlatot, mégis akadtak olyanok, akiknél megállt a tudomány, sehogy sem jött össze és hiába hoztam fel “számtalan” példát az életből amikor mi lányok, ezt a feladatot igenis megoldjuk.

Hogy ne szegjük a kedvét a kizárólag orron át lélegző finomabbik nem képviselőinek sem, így bemutatjuk azt az eszközt, amivel ők is majdnem ugyan azt a látványt élhetik át, mint mi búvárlányok. Csak a lábuk közé kell nézni, nincsen pipa, vagy hallátó szemüveg, ergo kizárva minden nehezítő feltétel.

A felszínközeli búvárkodás élményét forradalmasíthatja az átlátszó pelxiből épített kajak, ami szükségtelenné teszi a maszkkal és légzőcsővel történő bénázást. Előszenzonos tengerparti nyaraláshoz is kiváló utitárs, így akkor sem fagy be az ember segge búvárkodás közben, ha előtte három hétig esett. Viszont 1500 dollárt kérnek érte, ami nem kimondottan a last minute utak célcsoportjának kedvez…

Oszd meg a cikk tartalmát a fenti szolgáltatásokon keresztül!

Szólj hozzá most, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha hivatkozni akarsz erre az oldalra, használd a trackback címet.
Ezen cikk RSS csatornájára feliratkozhatsz, kattints ide: Feliratkozom RSS-re!

Hozzászólásodban próbálj a témánál maradni, ha lehet, ne SPAM-elj! Köszönjük!

Hozzászólásodban az alábbi HTML kódokat is használhatod "csinosításhoz":
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A blogon engedélyezettek a Gravatar képek. Ha szeretnéd, hogy a hozzászólásodhoz kép is megjelenjen, regisztrálj a Gravatar weboldalon!