Navigáció: Főoldal » Beszámolók

Csillagkép

Publikálva: 2010 June 27. Eddig 5,410 olvasás Még nincs hozzászólás

Írta: Dohos Ágnes

Véleményem szerint a Vörös tenger egyik legszebb hajójával futottunk ki. A Cassiopeia magyar hajó, kb. 5 éve épült és 5 csillagosnak számít a búvárkodáshoz használt hajókhoz képest. Minden kabinban saját fürdőszoba és légkondicionáló is van. A hajó 40 méter hosszú és 8 méter széles, tehát a viszontagságos időjárásnál is simán helyt áll. Eddig fele vagy harmad ekkora hajókkal mentem tengerre.

– h i r d e t é s –
Te is szeretnél hasonló élményeket átélni? Vedd fel a kapcsolatot a Red Sea Boats Holidays Kft. munkatársaival és foglalj le egy szafari utat a pároddal! Garantáltan nem fogsz csalódni!

Van külön shisha szoba, vörös drapériával borított fetrengős párnás hely szolgálja a kényelmet a vízipipázáshoz. Csodálatos érzés volt, hogy sétálok a tágas ebédlőben, majd még mindig sétálok tovább a kabinsoron és a hajó orrában a legszebb szoba lett a miénk, a nászutas lakosztály! A legtágasabb szoba kilátással a hajó orra fölött a nyílt vízre. A nagy szoba berendezése nem túl bonyolult, egy sor alacsony szekrény és egy hatalmas kerek ágy sok párnával. Vajon miért mi kaptuk?

Még sosem aludtam ilyen kerek ágyon ezért az első pár éjszakát nem is nagyon alvással töltöttük.

Ha lépésmérőt csatoltak volna ránk, akkor egy hét alatt biztos, hogy nem léptünk 100-at. Csak öltözés, beugrás, úszás, evés és fetrengés volt a szoros program.

Ha nem a napozódecken süttettük magunkat, akkor a légkondis hatalmas társalgóban néztük a Veszélyes vizekent DVD-t vagy a shishaszobában tartottunk vitaestet. A szobák nagyok és kényelmesek voltak, de csak este vonultunk félre, még a délutáni szendergéseket is közösen folytattuk. Valaki mesélt egy történetet, a többiek meg hallgatták vagy szuszókáltak közben.

Mivel korábban már beloptuk a szakács szívébe magunkat, ezért mindennap megkérdezte, hogy mit szeretnénk enni. Mikor rájött, hogy a társaság szereti a halat, onnantól kezdve hanyagolta a kétlábú szárnyast és finomabbnál finomabb tengeri herkentyűs kajakölteményeket állított nekünk elő.

Egyéb beszámolói a szerzőnek a miss-scuba.hu oldalon:
Cápamese St. John’s-ról

Oszd meg a cikk tartalmát a fenti szolgáltatásokon keresztül!

Szólj hozzá most, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha hivatkozni akarsz erre az oldalra, használd a trackback címet.
Ezen cikk RSS csatornájára feliratkozhatsz, kattints ide: Feliratkozom RSS-re!

Hozzászólásodban próbálj a témánál maradni, ha lehet, ne SPAM-elj! Köszönjük!

Hozzászólásodban az alábbi HTML kódokat is használhatod "csinosításhoz":
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A blogon engedélyezettek a Gravatar képek. Ha szeretnéd, hogy a hozzászólásodhoz kép is megjelenjen, regisztrálj a Gravatar weboldalon!