Navigáció: Főoldal » Fotók

Lányok víz alatt

Publikálva: 2010 May 20. Eddig 7,077 olvasás 4 hozzászólás

Ha víz alatti fotózásról beszélünk, akkor jobbára mindenkinek a tengerek lakói, vagy a nyaralás során vízben készült képek ugranak be.

Ám van a fotózásnak egy olyan ágazata is, amely mindkét nem érdeklődését joggal váltja ki. Ezek a képek Nőkről készültek. Nem csak feministáknak!

Selmeczi Danit senkinek sem kell bemutatni, de talán erről az oldaláról még kevésbé ismerjük. Ritkán fotóz embereket, figyelmének fókuszában leginkább a cápák, vagy a legapróbb kis vízi élőlények állnak.

Itt egy olyan összeállítást láthattok, amikor víz alatt a Nőkre koncentrál.
Fantasztikus modellek, beállítások, ruhák, fények!

Oszd meg a cikk tartalmát a fenti szolgáltatásokon keresztül!

4 hozzászólás »

 • Mózes Gábor hozzászólása:

  Tetszik Donati fényképe. Üdv! Jó merülést mindenkinek! G.

 • Dohosa hozzászólása:

  Tényleg érdekelne, hogy ilyen szép fotók készítésénél, mennyi vesződséggel jár egy-egy kompozíció megalkotása. Dani talál egy csikóhalat és épp arra jár egy búvárlány, – Te vedd már le a maszkod és búj a koral mögé, de úgy, hogy ne ijeszd meg szegény Pygmy-t!
  Vagy ez hogy zajlik?

 • Admin (szerző) hozzászólása:

  @Dohosa Jeleztük Daninak, hogy várja itt egy kérdés, kérjük türelmedet. Dani nem jár gyakran női búvárportálra, de reméljük, hogy ide fog érni. 🙂

 • SDANI hozzászólása:

  Szia,

  Háát ez azért nem így van :))) Elősször a képnek “fejben” kell megszületni.. Utánna meg kell találni a helyszín, és végig gondolni hogy, hogyan is lehet kivitelezni. Megbeszélni a segítőkkel a feladatot előköszülni. Itt nem egy búvár Hölgy volt hanem az Indonéz guide aki modellkedett. A problámát a maszk és a reduktot! hiánya okozta mivel ez eltartotta volna a korall-t így nem tudott egy síkba kerülni a Pygmy-vel. Arról nem is beszélve hogy kb 20 cm ről kellett 500Ws al bele vakuznom szegények szemébe….. Másnap napszemüvegbe jött és szemcseppet kért mert úgy bevérzett a szeme, sajnos ezekután elgondolkodtató hogy a szegény Pygmy kitől kért ilyet….??
  DANI

Szólj hozzá most, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Ha hivatkozni akarsz erre az oldalra, használd a trackback címet.
Ezen cikk RSS csatornájára feliratkozhatsz, kattints ide: Feliratkozom RSS-re!

Hozzászólásodban próbálj a témánál maradni, ha lehet, ne SPAM-elj! Köszönjük!

Hozzászólásodban az alábbi HTML kódokat is használhatod "csinosításhoz":
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A blogon engedélyezettek a Gravatar képek. Ha szeretnéd, hogy a hozzászólásodhoz kép is megjelenjen, regisztrálj a Gravatar weboldalon!